skip to Main Content

Afstemmen is niets meer en niets minder dan contact maken en verbinden. We doen dit eigenlijk allemaal. Iedere dag stemmen we af.  Alleen zijn we ons daar niet van bewust.  Bij een Luisterkind- afstemming stem ik bewust af op onderbewust niveau. Vanuit deze laag ga ik  in gesprek. Een Luisterkind-afstemming helpt je bewust te worden van wat er werkelijk bij jou en/of je kind speelt. Huidige blokkades worden zichtbaar. Je vindt antwoorden, nieuwe inzichten en handvatten, zodat je zelf verder kunt.

Een afstemming gebeurt op afstand. Je hoeft dus niet naar mij toe te komen. We hebben alleen via mail contact. Voor een afstemming mag je per mail laten weten waar je tegenaan loopt en welke vragen je hebt. Tijdens de afstemming neem ik deze vragen mee en geef ik hier antwoord op.  Van het gesprek maak ik een verslag dat jij krijgt toegestuurd. Zo kun je het na een tijdje nog eens doorlezen. Soms kost het enige tijd om dingen in de afstemming op zijn plek te laten vallen. Dit is niet ongebruikelijk. Laat de afstemming dan even rusten en lees deze op een later moment nog eens.

Wanneer vraag je een Luisterkind- afstemming aan
Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom een Luisterkind- afstemming iets voor jou of je kind kan betekenen.  Misschien loop je op dit moment zelf even vast of zie je dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Mogelijk heb je al wat hulp gehad maar heeft dit niet het gewenste effect gehad. Dan kan een Luisterkind- afstemming helpen.

Voor wie is een Luisterkind- afstemming
Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uiten. Hierbij is er geen leeftijdgrens.
Bij aanvraag van kinderen boven de 10 jaar wordt wel toestemming van het kind gevraagd.

Een afstemming voor een kind kun je aanvragen als je ziet dat je kind bijvoorbeeld moeite heeft met de geboorte van een broertje of zusje, slecht slaapt, slecht eet, problemen heeft op school, moeite heeft met het aangaan van relaties of gedragsproblemen.

Een afstemming voor volwassenen kan antwoorden geven op vragen op het gebied van werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling, lichamelijke klachten, angsten of andere emoties die je in je dagelijks leven blokkeren.

Hoe vraag je een Luisterkind- afstemming aan?
Via het contactformulier kun je een aanvraag doen. Je antwoordt op een paar basisvragen en dan neem ik contact met je op.

 

Back To Top