skip to Main Content


Het afstemmen kan je zien als een radiofrequentie. Ieder persoon heeft een eigen frequentie. Ik stem op deze frequentie af en luister naar wat er aan mij wordt verteld. Dit kan een kind of een volwassene zijn. Om een afstemming te maken stem ik via een foto in de energie op diegene af voor wie de aanvraag is. Een afstemming gebeurt op afstand. Je hoeft dus niet naar mijn praktijk te komen. We hebben alleen via mail contact. Voor een afstemming mag je vragen aan mij mailen. Tijdens de afstemming neem ik deze vragen mee. Ik luister naar waar je tegen aan loopt of wat je moeilijk vindt en waar dit door komt. Maar het belangrijkste is dat ik luister naar antwoorden en oplossingen waardoor jij weer verder kan. Alles wat mij wordt verteld zet ik op papier. Zo kun je het na een tijdje nog eens doorlezen. Soms kost het enige tijd om dingen in de afstemming op zijn plek te laten vallen. Dit is niet ongebruikelijk. Laat de afstemming dan even rusten en lees deze op een later moment nog eens.

Wanneer vraag je een Luisterkind- afstemming aan
Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waarom een Luisterkind- afstemming iets voor jou of je kind is. Misschien loop je op dit moment zelf even vast of zie je dat je kind niet lekker in zijn vel zit. Mogelijk heb je al wat hulp gehad maar heeft dit niet het gewenste effect gehad. Dan kan een Luisterkind- afstemming helpen.

Voor wie is een Luisterkind- afstemming
Deze methode is geschikt voor iedereen die gehoord wil worden, kinderen, volwassenen, verstandelijk beperkte mensen, mensen die zich door ziekte niet goed of niet meer kunnen uitten. Hierbij is er geen leeftijdgrens.
Bij aanvraag van kinderen boven de 10 jaar wordt wel toestemming van het kind gevraagd.

Een afstemming voor een kind kun je aanvragen als je ziet dat je kind bijvoorbeeld moeite heeft met de geboorte van een broertje of zusje, slecht slaapt, slecht eet, problemen heeft op school, moeite heeft met het aangaan van relaties of gedragsproblemen.

Een afstemming voor volwassene kan antwoorden geven op vragen op het gebied van werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling, lichamelijke klachten, angsten of andere emoties die je in je dagelijks leven blokkeren.

Je kunt ook een Luisterafstemming aanvragen voor bepaalde thema’s of levensvragen. Bijvoorbeeld bij een kinderwens, geboortetrauma of overlijden.

Hoe vraag je een Luisterkind- afstemming aan
Via het contactformulier kun je een aanvraag doen. Je antwoord op een paar basisvragen en dan neem ik contact met je op. Ik zal je dan nog aanvullend een aantal vragen stellen, ook zal ik je vragen om een foto van de persoon voor wie de afstemming is.

Vragen die je vooraf hebt, kun je per mail aan mij doorgeven. Zodat ik deze vragen mee kan nemen tijdens de afstemming.

 

Back To Top