skip to Main Content

Hoi, ik ben Karin Slagter. Ik woon samen met mijn partner en 2 kinderen in het noorden van het land.

Ruim 20 jaar werk ik in de jeugdhulpverlening. Ik ondersteun gezinnen en zet ze weer in hun kracht. Ik geloof erin dat iedereen kan veranderen en daarbij kan ik een steentje bijdragen. Soms is het fijn om samen te starten zodat je daarna weer alleen verder kan.

Als persoon sta ik met beide benen op de grond. Het leven is soms al ingewikkeld genoeg en helemaal als je vastloopt met jezelf of als je merkt dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit.

Ruim 4 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met Luisterkind. Ik vroeg voor mijzelf een afstemming aan en die veranderde mijn leven. Na de geboorte van ons tweede kindje besloot ik om  voor hem een afstemming aan te vragen. Nadat ik deze afstemming binnen kreeg werd ik opnieuw geraakt en bleef Luisterkind mij bezig houden. Eind 2020 ben ik daarom begonnen met de opleiding om zelf Luisterkindwerker te worden.

Karin Slagter
Back To Top